Jobba hos oss

Vi är alla del av samma lag

Det finns många likheter mellan att jobba på NOVAB och att vara en del av ett idrottslag. Alla roller är viktiga för att laget ska fungera och vi stöttar varandra och strävar mot samma mål. Här blir du sedd och lyssnad på, i en platt organisation där det är högt i tak. NOVABs värdeord trygghet, glädje och ärlighet sitter i väggarna.

En viktig del av tryggheten på NOVAB är att vi aldrig har behövt säga upp personal pga. arbetsbrist. Det beror inte bara på att vi har haft de ekonomiska resurserna utan det är framför allt en följd av våra värderingar som handlar mycket om att prioritera vår största tillgång – våra duktiga och uppskattade medarbetare.

Ännu ett trygghetsmått kan för många vara den arbetsglädje som kommer ur lagarbetet och variationen i arbetsuppgifter, liksom möjligheten att växa och axla olika roller inom företaget. NOVAB är garanterat rätt för dig som är självgående och initiativrik – har du viljan så stöttar vi dig.

Lediga tjänster just nu

Här hittar du vilka nya lagmedlemmar vi söker just nu, men vi vill gärna höra av dig som har intresse för en framtid i branschen även om ingen tjänst råkar vara ledig för stunden. Använd kontaktformuläret och berätta lite om dig själv, dina erfarenheter och dina jobbdrömmar – eller slå en signal till Paulina Jacobsson på 0506-184 17 om det passar dig bättre. Vi hörs!

Hur är det att jobba hos oss?

En av våra medarbetare berättar vad hen tycker är roligt och stimulerande med sin tjänst hos oss på NOVAB:

Det roligaste med min tjänst är att jag får vara med i varierande projekt, och att jag får vara med från början till slut i alla dessa projektet. Det är kul att få testa olika typer av byggnationer och att få vara delaktig i att ta fram nya lösningar för kunder

Praktik och lärlingsanställning

Vi på NOVAB tar emot praktikanter med stor glädje. Det gör vi eftersom praktik ger oss möjlighet att visa samhällsansvar och ge något tillbaka, samtidigt som vi får tillfälle att lära känna morgondagens potentiella medarbetare lite närmare. Praktik innebär helt enkelt en unik chans för oss att visa upp alla de kvaliteter som byggyrket innebär.

projekt


Här visar vi ett urval av olika projekt vi på NOVAB utfört.

Kontakta oss!

Vill du bli en del av oss? Välkommen med din ansökan! Tveka inte att kontakta Paulina om du har några frågor.

Paulina Jacobsson

Personalansvarig

0506-184 17

paulina.jacobsson@novab.se

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Max filstorlek: 64 MB.
Samtycke(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.