Fastigheter

Vi utvecklar och förvaltar fastigheter

 

Fastighetsägande och byggande är verksamheter med stora synergieffekter.
Vi utvecklar och förvaltar bostäder och industrilokaler med Norra Skaraborg som hemmamarknad. Våra erfarenheter som hyresvärd genom att driva, underhålla och utveckla såväl bostads- som industrifastigheter är värdefulla när vi planerar och projekterar nya byggen, åt andra eller åt oss själva. 

Tack vare dem vet vi vad som fungerar smidigt i den dagliga driften, och vad som eventuellt kan komma att orsaka problem och irritationsmoment över tid. Mycket handlar om materialval för ytskikt både ute och inne. Men det handlar lika mycket om de genomtänkta konstruktionslösningar vi blivit kända för, lösningar som får vardagen att fungera bättre för brukarna. Med utgångspunkt från sådana kunskaper kan vi träffa rätt från första början. 

Kvalitetsmedvetandet, yrkesstoltheten och den raka, öppna kommunikationen som genomsyrar NOVABs byggverksamhet präglar självklart också vår förvaltning i NOVAB Bostäder AB och NOVAB Industrifastigheter AB, där vi vill utvidga och utveckla vårt bestånd i lyhört samarbete med våra hyresgäster. 

Även när det inte finns några lediga bostäder eller lokaler för stunden är vi intresserade att höra ifrån dig. Berätta för oss om dina behov, så har vi dig i åtanke så snart en möjlighet dyker upp eller en nybyggnation planeras – använd gärna kontaktformuläret nedan. Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Annika Nilsson på 0506-160 95 eller via mejl till annika.nilsson@novab.se. Äger du mark som du tror skulle kunna vara lämplig för bostadsbygge är du också välkommen att kontakta oss.

Våra lägenheter

I dagsläget förvaltar NOVAB Bostäder AB 21 ljusa, trivsamma lägenheter med modern standard i attraktiva lägen på Gärdet i Mariestad. De är fördelade på fyra väl underhållna fastigheter med bevarade tidstypiska detaljer, alla med service och kommunikationer på bekvämt avstånd. 

Våra kommersiella lokaler

NOVAB Industrifastigheter AB förvaltar fem butiks- och kontorslokaler invid Göta Kanal i centrala Töreboda. Våra fastigheter finns på Bruksgatan där vi erbjuder både lager, produktion och kontor. Vi har även fastigheter på Torsö i Mariestads kommun som drivs av Brommö Invest AB.

Kontakta oss!

Vi svarar gärna på dina frågor! Ring 0506-160 95 eller använd formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Fler uppgifter och kontaktpersoner hittar du på kontaktsidan.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Samtycke
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.