Lantbruksbyggnader

Vi är specialiserade på lantbruks-entreprenader

Det var med effektiva byggnader för lantbruket som allting började för oss på NOVAB. Inom lantbruk bygger vi stallar för nöt, gris och fjäderfä men även andra typer av ekonomibyggnader.

Att driva lantbruk är tufft, marginalerna är små och varje krona räknas. I likhet med våra lantbrukarkunder vet vi att olika typer av produktion ställer mycket olika krav på byggnaderna. Kraven på djurens miljö skiljer sig kraftigt, till exempel när det gäller temperatur, ventilation och utrymmesbehov. 

Det är vår förståelse för dessa skillnader, tillsammans med vår förmåga att bygga kostnadseffektivt utan att pruta på vare sig kvalitet eller funktionalitet, som har lett fram till att kunder i branschen återkommer i hög utsträckning. Det är så vi med tiden har blivit en av landets ledande leverantörer på området.

Kostallar

Byggnation av stallar för nötdjur är idag avancerade anläggningar som ställer höga krav på planering för flöden, processer, transporter samt hantering av foder och djur.

Grisstallar

Grisstallar ställer höga krav på byggnadens klimat och anläggningens logistik för en effektiv och lönsam verksamhet. Vi på NOVAB kan djurens behov och är väl insatta i hur modern grisproduktion är uppbyggd.

FJäderfähus

Vi på NOVAB kan djurens behov och är väl insatta i hur man bygger väl fungerande fjäderfähus. Små detaljer kan få stora konsekvenser för helheten.

Ekonomibyggnader

En avgörande egenskap för lantbrukets ekonomibyggnader är just ekonomin – att kunna bygga kostnadseffektivt utan att kompromissa med funktionaliteten. Det är något som vi på NOVAB behärskar fullt ut.

Lantbruks-projekt

Här visar vi ett urval av olika projekt vi på NOVAB utfört.

Kontakta oss!

Vi svarar gärna på dina frågor! Ring 0506-160 95 eller använd formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Fler uppgifter och kontaktpersoner hittar du på kontaktsidan.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Samtycke
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.