Vårt erbjudande

Professionella resultat för professionella köpare

Byggande är en bransch med speciella förutsättningar, där produkten generellt är unik såväl som stationär med lång livslängd och all produktion sker inför öppen ridå som kan följas i minsta detalj. Det är en transparens som vi välkomnar, eftersom vi ser en öppen dialog och ett förtroendefullt samarbete som eftersträvansvärda mål – som leder till att alla parter blir nöjda med resultatet.

Vår stadiga tillväxt bygger på att nöjda kunder kommer tillbaka – ett resultat av att vi på NOVAB levererar kvalitativa och väl fungerande byggnader på överenskommen tid och till överenskommen kostnad. Vi är också övertygade om att vår utpräglade öppenhet och våra flexibla arbetssätt spelar en viktig roll i sammanhanget. Vi ifrågasätter gärna traditionella metoder och tänkesätt och drar oss inte för att berätta vad vi tror fungerar bäst.

Byggentreprenad

Allt vi gör präglas av våra kärnvärden trygghet, glädje och ärlighet. Såväl internt som gentemot dig som kund. De är grunden för ett självklart förhållningssätt och en levande del av vår vardag.

Fastigheter

Fastighetsägande och byggande är verksamheter med stora synergieffekter. Vi utvecklar och förvaltar bostäder och industrilokaler med Norra Skaraborg som hemmamarknad. Våra erfarenheter som hyresvärd genom att driva, underhålla och utveckla såväl bostads- som industrifastigheter är värdefulla när vi planerar och projekterar nya byggen, åt andra eller åt oss själva. 

Kontakta oss!

Vi svarar gärna på dina frågor! Ring 0506-160 95 eller använd formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Fler uppgifter och kontaktpersoner hittar du på kontaktsidan.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Samtycke
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.