Partnering och samverkan

En full insyn för båda parter

Partnering är en entreprenadform som innebär full insyn för båda parter i alla steg i processen – men också delat ansvar för både genomförande och kostnadsutveckling. Det är en strukturerad samverkansentreprenad som drar nytta av alla parters olika kompetenser.

Partnering – samverkansentreprenader

På senare tid har partnering blivit allt en allt vanligare samverkansform i byggprojekt. Här delar köpare och leverantör på ansvaret för projektets genomförande, med full insyn i alla delar, inklusive de ekonomiska. I ett partneringprojekt tillsammans med NOVAB kommer vi gärna med så tidigt som möjligt i processen – för att på så vis bidra med vår gedigna erfarenhet.

 

Du bestämmer samarbetsformen

Samverkansentreprenader är ett arbetssätt som främst passar beställare som förutom intresset även har tid och resurser att sätta av. Med små, effektiva och beslutsföra arbetsgrupper hos både beställare och utförare kan processen gå framåt snabbt och smidigt. Partnering kräver samtidigt en betydligt större egen insats av beställaren, med ständig närkontakt och deltagande i alla viktigare beslut – inte minst för eventuella fördyringar om projektet stöter på svårigheter. 

Sammantaget kan vi konstatera att vissa föredrar partneringavtal, medan andra föredrar att lägga hela ansvaret på oss. Det viktiga att du är bekväm med samarbetsformerna – inte vad de kallas. 

Kontakta oss!

Vi svarar gärna på dina frågor! Ring 0506-160 95 eller använd formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Fler uppgifter och kontaktpersoner hittar du på kontaktsidan.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Samtycke
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.