Veddesta industri

Vi byggde en ny industribyggnad tillsammans med Batteriet Fastighetsförvaltning.

NOVAB har på uppdrag av Batteriet Fastighetsförvaltning varit totalentreprenör för produktionen av en ny industribyggnad i Veddesta, Järfälla, efter att tidigare byggnad förstörts i en brand. Projektet som utförts i samarbete med C&M projekt innefattar en byggnad på ca 5800 kvm med utrymme för utställning, lager och anslutande lastkaj.

En industrihall för maskindelar och redskap

Industrihallen, vars långsida sträcker sig över 100 meter, inkluderar lager med verkstad och packyta, lastkaj samt en utställningsdel med kundmottagning. På övre plan finns ett kontor med tillhörande pentry och omklädning med dusch. Byggnaden är ritad av VIZ Arkitekter och skall brukas av Entrack, leverantör av maskindelar och redskap till entreprenadbranschen.

En stommen bestående av fackverk i stål

Särskiljande för byggnaden är att grundplattan är pål-förstärkt för att klara av den tunga industri som verksamheten innebär. Byggnadens stomme består av fackverk i stål levererad av DS Stålkonstruktion. Fasaden är beklädd med sandwichelement från Paroc Panel System med undantag vid entrépartier som i stället har kompositsten utformade som stående träplank.

Projektinformation

Plats/ort

Järfälla

Entreprenadform

Totalentreprenad

Kontaktperson

Per-Axel Brånfelt

Projektperiod

Nov 2018 – okt 2019

Kund

Batteriet Fastighetsförvaltning AB

Vill du var med och bygga framtiden med oss?

Fler projekt

Här visar vi ett urval av olika projekt vi på NOVAB utfört.

Kontakta oss

Vi svarar gärna på dina frågor! Ring 0506-160 95 eller använd formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Fler uppgifter och kontaktpersoner hittar du på kontaktsidan.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Samtycke
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.