Vi bygger

VI TAR ANSVAR
HELA VÄGEN

Det är inte mycket som är främmande för oss på NOVAB. Vi bygger stort som smått, enkelt eller komplext, i alla upptänkliga material. Vårt mål är att hjälpa kunden att utveckla sin verksamhet. Detta genom att erbjuda framtidssäkrade och kundanpassade lösningar inom byggentreprenad. 

Vi är en helhetspartner som projekterar, samordnar och genomför byggprojekt.
Vi finns med genom hela byggprocessen, från den första idén ända fram till nyckelfärdig leverans – oavsett uppdragets omfattning är vårt mål alltid ett väl utfört arbete som hjälper kunden att utveckla sin verksamhet.

Industri

Våra industriprojekt omfattar rena produktionsanläggningar, lokaler för lager och logistik samt kontors- och butiksytor, ofta integrerade i en och samma byggnad.

BOSTÄDER

På NOVAB bygger vi flerfamiljsbostäder i trä, både våningshus och radhus, där vår känsla för kvalitet och funktion kommer till sin fulla rätt, oavsett tekniska lösningar. Ett område där vi ligger i utvecklingens framkant är till exempel höghus i trä.

Lantbruksbyggnader

Det var med effektiva byggnader för lantbruket som allting började för oss på NOVAB. Inom lantbruk bygger vi stallar för nöt, gris och fjäderfä men även andra typer av ekonomibyggnader.

Offentliga anläggningar

Vi har mångårig erfarenhet av att bygga avancerade anläggningar för offentligt bruk där användarvänlighet och slitstyrka är av högsta prioritet. Inom offentliga anläggningar bygger vi bland annat sporthallar, skolor, samt lokaler för vård och omsorg.

RIDANLÄGGNINGAR

Intresset för hästsporten har ökat stadigt, vilket har inneburit ett växande antal kommunala satsningar på ridanläggningar av olika slag. Med vår mångåriga erfarenhet är NOVAB idag marknadsledande på denna typ av projekt.

BYGGPROJEKT

Här visar vi ett urval av olika projekt vi på NOVAB utfört.

Kontakta oss!

Vi svarar gärna på dina frågor! Ring 0506-160 95 eller använd formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Fler uppgifter och kontaktpersoner hittar du på kontaktsidan.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Samtycke
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.