Totalentreprenad

Vi projekterar och utför entreprenaden

Totalentreprenad innebär för kunden, eller beställaren, en enda kontakt från projektering till nyckelfärdig leverans, med övergripande ansvar för allt som ingår i projektet, oavsett om det är ett helt bostadsområde eller en mindre del av ett större projekt. 

Det traditionella sättet att upphandla ett byggprojekt

Totalentreprenad är ett av de mer traditionella sätten att upphandla ett byggprojekt. Det är bekvämt och tryggt för många med en kontaktperson och en leverantör som tar ansvar för allt från grundläggningen till slutfinish, oavsett hur många specialiserade underleverantörer som varit inblandade.

Alla uppdrag är lika viktiga, stora som små

Med NOVAB som totalentreprenör får beställaren det bästa av två världar – en föreskriven entreprenad med en leverantör som tar ett totalansvar för projektet. Vårt sätt att kommunicera öppet och rakt bidrar till en insyn och närkontakt genom hela processen som på många sätt matchar en mer formaliserad samverkansentreprenad. 

Vi är heller inte främmande för delentreprenader. Har beställaren egen kompetens för delar av ett projekt så är det inga problem för oss. Alla uppdrag är lika viktiga, stora som små, och förtjänar samma omsorgsfulla behandling.

Kontakta oss!

Vi svarar gärna på dina frågor! Ring 0506-160 95 eller använd formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Fler uppgifter och kontaktpersoner hittar du på kontaktsidan.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Samtycke
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.