Byggentreprenad

För oss är det viktigaste att du blir nöjd

Allt vi gör präglas av våra kärnvärden trygghet, glädje och ärlighet. Såväl internt som gentemot dig som kund. De är grunden för ett självklart förhållningssätt och en levande del av vår vardag.

I praktiken innebär allt detta att det är de samarbetsformer som du känner dig bekväm med som gäller, vare sig det handlar om totalentreprenad, partnering eller någon annan form av samverkan. Med oss som leverantör blir det ett nära samarbete oavsett. Inget uppdrag är för stort eller för litet, och vad vi än gör ser vi till att du får den bästa möjliga lösningen för din verksamhet. Det viktiga är att du blir nöjd!

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär för kunden, eller beställaren, en enda kontakt från projektering till nyckelfärdig leverans, med övergripande ansvar för allt som ingår i projektet, oavsett om det är ett helt bostadsområde eller en mindre del av ett större projekt.

Partnering och samverkan

Partnering är en entreprenadform som innebär full insyn för båda parter i alla steg i processen – men också delat ansvar för både genomförande och kostnadsutveckling. Det är en strukturerad samverkansentreprenad som drar nytta av alla parters olika kompetenser.

Vår process

Förtroendefulla och långsiktiga samarbeten är vad vi strävar efter i alla lägen, oavsett projektets omfattning och former. Till oss kan du komma med helt färdiga ritningar eller en enkel skiss – vad du än behöver stöttar vi dig hela vägen genom byggprocessen ända fram till besiktning och nyckelfärdig leverans.  

Kontakta oss!

Vi svarar gärna på dina frågor! Ring 0506-160 95 eller använd formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Fler uppgifter och kontaktpersoner hittar du på kontaktsidan.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Samtycke
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.