Vår process

Hur vi driver våra projekt

Förtroendefulla och långsiktiga samarbeten är vad vi strävar efter i alla lägen, oavsett projektets omfattning och former. Till oss kan du komma med helt färdiga ritningar eller en enkel skiss – vad du än behöver stöttar vi dig hela vägen genom byggprocessen ända fram till besiktning och nyckelfärdig leverans. 

Vi har resurserna som krävs för en effektiv byggprocess

Vi är tillräckligt stora för att ha de tekniska och personella resurser som krävs för en effektiv byggprocess, men samtidigt tillräckligt små för att kunna jobba flexibelt. Vår erfarenhet och vår vana att utmana traditionella tänkesätt gör dessutom att vi ofta kan bidra med detaljlösningar som överträffar dina önskemål och håller kostnaderna nere.

Grunden för vårt arbetssätt är POVEL, Byggföretagens gemensamma Process- och Verksamhetsledningssystem som även inkluderar kvalitets- och miljöcertifiering enligt ISO 9001/14001. Förberedelser för Byggföretagens nya, utvidgade BKMA-certifiering som införs 2023 pågår. Vår certifiering är din garanti för att varje moment i byggprocessen utförs på ett korrekt, säkert och kvalitetssäkrat sätt.

Vi håller en öppen och ärlig dialog

En högre andel egen fastanställd personal än branschen i stort gör oss säkra på att vi kan hålla vad vi lovar. Samtidigt ställer vi samma höga krav på våra underentreprenörer som på oss själva – även där gäller vår strävan mot långsiktiga och förtroendefulla samarbeten.

Kännetecknande för hur vi agerar i alla steg i processen är våra kärnvärden trygghet, glädje och ärlighet. Med fokus på trygga byggplatser, arbetsglädje och en öppen och ärlig dialog försäkrar vi oss löpande om att dina och våra mål stämmer överens. Då blir resultatet lyckade projekt som blir färdigställda på utlovad tid, till överenskommet pris.

Kontakta oss!

Vi svarar gärna på dina frågor! Ring 0506-160 95 eller använd formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Fler uppgifter och kontaktpersoner hittar du på kontaktsidan.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Samtycke
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.