Vi söker snickare

Du är en driven person med framåtanda som har erfarenhet inom byggbranschen. Du drivs av din yrkesstolthet och engagerar dig alltid helhjärtat i ditt arbete för att leverera hög kvalité. Du lockas dessutom av tanken att arbeta med frihet under ansvar. Stämmer det in på dig? Då kan din nästa utmaning vara hos oss.

Vi på NOVAB söker nu flera skickliga snickare som vill vara med och bygga framtiden med oss!

Om tjänsten

Rollen som snickare är omväxlande och stimulerande eftersom du medverkar i olika typer av projekt från början till slut. För att trivas i tjänsten ser vi att du är en social och flexibel person. Vi strävar alltid efter att vara ett företag som håller vad vi lovar, som skapar och upprätthåller goda relationer med våra kunder och som levererar tjänster av hög kvalité. Vår förhoppning är att du har yrkeserfarenhet inom branschen, innehar yrkesbevis samt B-körkort.

I tjänsten kommer du ingå i ett arbetslag med kunniga medarbetare, som precis som du, utför sitt arbete med stort engagemang, kunnighet och inte minst glädje! Vi erbjuder alltid goda anställningsvillkor till våra medarbetare där arbetsmiljö och trygghet är något som prioriteras väldigt högt. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och för den som vill finns det goda karriärmöjligheter.

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta på en ort längre bort än 7 mil, traktamentesjobb. Du arbetar måndag-torsdag och bor på arbetsorten under arbetsveckan.

Om dig

Vi söker dig som besitter goda kunskaper inom byggbranschen, vare sig det kommer från utbildning eller arbetserfarenhet. Du bor med fördel i området kring Töreboda eller Örebro och vill jobba på traktamente. Vi hoppas att du motiveras av att alltid leverera hög kvalitet i ditt arbete.

För att trivas i tjänsten är du en självständig person som trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Precis som oss är du också en person med en positiv inställning som inte tycker att något uppdrag är för stort eller för litet. Oavsett vilket projekt du är verksam i kan vi alltid lita på att du engagerar dig helhjärtat i projektet. Du är en person som gillar att hitta lösningar för att projektet ska bli så bra som möjligt. Du är också en lagspelare, som tycker om att arbeta nära tillsammans med dina kollegor. Som person tror vi att du känner glädje och stolthet för ditt arbete samtidigt som du, med din positiva attityd, bidrar till ett gott arbetsklimat i teamet. Något som vi tror är nyckeln till framgång!

Information om tjänsten

Plats/ort

Varierande arbetsort, traktamentesjobb

Sista ansökningsdag

Löpande

Typ

Heltid

Publiceringsdatum

Start

Omgående

Hur är det att jobba hos oss?

En av våra medarbetare berättar vad hen tycker är roligt och stimulerande med sin tjänst hos oss på NOVAB:

Det roligaste med min tjänst är att jag får vara med i varierande projekt, och att jag får vara med från början till slut i alla dessa projektet. Det är kul att få testa olika typer av byggnationer och att få vara delaktig i att ta fram nya lösningar för kunder

Kontakta oss!

Vill du bli en del av oss? Välkommen med din ansökan! Tveka inte att kontakta Paulina om du har några frågor.

Paulina Jacobsson

Personalansvarig

0506-184 17

paulina.jacobsson@novab.se

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Max filstorlek: 64 MB.
Samtycke(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.