Vi söker Projektledare

NOVAB växer och söker engagerade projektledare.

Om tjänsten

Som projektledare på NOVAB har du ett övergripande ansvar för dina projekts genomförande som du planerar, styr och samordnar från början till slut. Du arbetar både nära våra arbetschefer som säljer projekten och platscheferna och arbetslagen som är på byggarbetsplatsen.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med framåtanda och glädje. Om du börjar arbeta hos oss kommer du märka att vi på NOVAB präglas av våra värdeord trygghet, glädje och ärlighet. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen och vi uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans.

Om dig

För att trivas i rollen som projektledare tror vi att du är noggrann, gillar att ta ansvar och är bra på att samarbeta. Vi vill att du har erfarenhet av att leda projekt, helst inom byggbranschen, och har jobbat med budget- och resultatansvar.

Vi värdesätter att du är en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Som ledare vill vi att du tar ansvar för att skapa trivsel, trygghet och engagemang.

Information om tjänsten

Plats/ort

Töreboda

Sista ansökningsdag

Löpande

Typ

Heltid

Publiceringsdatum

Start

Omgående

Hur är det att jobba hos oss?

En av våra medarbetare berättar vad hen tycker är roligt och stimulerande med sin tjänst hos oss på NOVAB:

Det roligaste med min tjänst är att jag får vara med i varierande projekt, och att jag får vara med från början till slut i alla dessa projektet. Det är kul att få testa olika typer av byggnationer och att få vara delaktig i att ta fram nya lösningar för kunder

Kontakta oss!

Vill du bli en del av oss? Välkommen med din ansökan! Tveka inte att kontakta Paulina om du har några frågor.

Paulina Jacobsson

Personalansvarig

0506-184 17

paulina.jacobsson@novab.se

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Max filstorlek: 64 MB.
Samtycke(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.