Vi söker Arbetschef

Vi söker nu en arbetschef som vill vara med och bygga vår framtid!

Om tjänsten

Vi söker dig som är en erfaren arbetschef med ett starkt engagemang för både personal och affär. Du får en nyckelroll inom NOVAB där du tillsammans med övriga arbetschefer jobbar fram strategier och beslut för att nå företagets mål. Rollen är utvecklande och varierande med ett övergripande ansvar att sälja nya projekt som du är involverad i från början till slut.

Som arbetschef hos oss på NOVAB önskar vi att du är med och tänker utanför de befintliga ramarna och samtidigt får med dig alla på resan.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med framåtanda och glädje. Om du börjar arbeta hos oss kommer du märka att vi på NOVAB präglas av våra värdeord trygghet, glädje och ärlighet. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen och vi uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans.

Om dig

Som arbetschef älskar du att arbeta med människor då du kommer ha många kontakter på alla nivåer, både internt och externt. För att lyckas i rollen som arbetschef bör du ha ett antal års erfarenhet i ledande befattning inom byggbranschen. Vi vill att du har jobbat med att lämna anbud samt haft budget- och resultatansvar. Meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom byggproduktion, men ej ett krav.

Som person är du relationskapande, affärsmässig och noggrann. Du är en trygg ledare som motiveras av att utveckla andra och har förmågan att höja blicken och skapa strukturer som ger värde på lång sikt.

Information om tjänsten

Plats/ort

Töreboda

Sista ansökningsdag

Löpande

Typ

Heltid

Publiceringsdatum

Start

Omgående

Hur är det att jobba hos oss?

En av våra medarbetare berättar vad hen tycker är roligt och stimulerande med sin tjänst hos oss på NOVAB:

Det roligaste med min tjänst är att jag får vara med i varierande projekt, och att jag får vara med från början till slut i alla dessa projektet. Det är kul att få testa olika typer av byggnationer och att få vara delaktig i att ta fram nya lösningar för kunder

Kontakta oss!

Vill du bli en del av oss? Välkommen med din ansökan! Tveka inte att kontakta Paulina om du har några frågor.

Paulina Jacobsson

Personalansvarig

0506-184 17

paulina.jacobsson@novab.se

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

Max filstorlek: 64 MB.
Samtycke(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.